Sterwit Skin crème met natuurlijke ingrediënten: krachtige en verzorgende werking op uw huid!

Sterwit Skin crème

Donkere huid bleken
op natuurlijke wijze

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Blijvende werking
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snel een egale en lichte huid
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Blijvende werking
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snel een egale en lichte huid

Sterwit Skin crème met natuurlijke ingrediënten:
krachtige en verzorgende werking op uw huid!

Sterwit Skin crème is een crème met natuurlijke ingrediënten die snel intrekt in de huid en een positieve werking heeft op de huid. Sterwit Skin crème kan gebruikt worden op alle huidtypen. Sterwit Skin crème maakt de huid zacht waardoor de natuurlijke ingrediënten snel kunnen intrekken in de huid en hun werking kunnen doen. De natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden in Sterwit Skin crème hebben een werking op het pigment. Het pigment van de huid wordt lichter en de productie van nieuw pigment wordt afgeremd.

Natuurlijke ingrediënten in Sterwit Skin crème voor een egale, lichte huid!

De natuurlijke ingrediënten in Sterwit Skin crème hebben een positieve werking op de bloedsomloop waardoor nieuwe huidcellen lichter worden en zich vermengen met de huidskleur. Zo ontstaat een egale en lichte huid. Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken verdwijnen en een donkere huid maakt plaats voor een egale en lichte huid. Een donkere huid bleken is super gemakkelijk met het gebruik én de krachtige werking van natuurlijke ingrediënten in Sterwit Skin crème.

Gebruiksadvies voor een optimale werking van natuurlijke ingrediënten in Sterwit Skin crème

Voor een optimale werking van de natuurlijke ingrediënten in Sterwit Skin crème adviseren wij u het gebruiksadvies op te volgen. Gebruik de crème 2 maal per dag voor een goede werking. Gebruik de crème bij voorkeur 's ochtends en 's avonds. Gebruik een kleine hoeveelheid crème en breng dit aan op de plek waar u de huid wilt bleken. Masseer de crème in totdat deze volledig door de huid is opgenomen. U kunt Sterwit Skin crème ook gebruiken na het ontharen. Gebruik de crème niet wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Gebruik Sterwit Skin crème en ervaar zelf de unieke werking!

De natuurlijke ingrediënten in Sterwit Skin crème hebben een unieke krachtige werking op het pigment van uw huid. U kunt de crème zolang gebruiken als u wilt. De natuurlijke ingrediënten in Sterwit Skin zijn 100% veilig en verantwoord. Langdurig gebruik van de crème geeft geen negatieve bijwerkingen. In het overzicht hiernaast vindt u alle natuurlijke ingrediënten die in Sterwit Skin crème zijn gebruikt.

Gebruik Sterwit Skin crème en ervaar zelf de unieke werking!